Procesul de recrutare şi selecţie

Prin procesul de recrutare şi selecţie, S.C. DRUPO NEAMȚ S.A. îşi doreşte să atragă în interiorul companiei cel mai valoros capital uman de pe piaţă, pentru că noi știm că acesta este principalul avantaj competitiv pe care îl putem avea într-un viitor pe termen lung.

Procesul de recrutare şi selecţie din cadrul companiei începe cu trimitearea CV-ului și a scrisorii de intenție la adresa de email comunicare@druponeamt.ro

Depunerea candidaturii (CV-ul împreună cu scrisoarea de intenţie)

La secţiunea „Recrutare” sunt afişate oportunităţile de carieră din cadrul companiei. Aplică pentru poziţia care se potriveşte intereselor şi profilului tău. Dacă în momentul în care aplici nu există nicio oportunitate de carieră care să raspundă nevoilor tale de carieră, ai posibilitatea să îţi înregistrezi CV-ul în baza noastră de date, trimițând un emali la adresa comunicare@druponeamt.ro, în care sa ne spui domeniul de care eşti interesat . Aplicaţia spontană îţi oferă posibilitatea să afli primul de noile oportunităţi de carieră  din cadrul companiei şi să fii invitat să participi în procesul de recrutare şi selecţie.

Analiza candidaturilor

CV-urile şi scrisorile de intenţie vor fi analizate şi evaluate de catre specialiştii în Recrutare. Această etapă constă în selectarea candidaturilor care se potrivesc cerinţelor afişate în cadrul anunţului de recrutare. Unul din principalele criterii de selecţie îl consituie potenţialul candidatului de a evolua în cadrul Grupului. Dacă acesta se potriveşte profilului căutat, va fi luat în considerare imediat în cadrul proceselor de recrutare deschise. Dacă nu, el va fi stocat în baza noastră de date şi vei fi contactat pentru viitoare oportunităţi de carieră.

Primul interviu

Primul interviu va fi susţinut cu specialistul în Recrutare. Vei avea ocazia de a-ţi susţine experienţa şi de a ne demonstra abilităţile tale prin exemple relevante şi detaliate. Fii sincer când menţionezi punctele tale forte deoarece va trebui să le demonstrezi ulterior.

Pentru tine, această întâlnire poate fi ocazia potrivită pentru a ne evalua ca organizaţie, şi pentru a înţelege în ce constă poziţia pentru care ai candidat şi ai fost selectat. Prin urmare, interviul reprezintă pentru ambele părţi o excelentă oportunitate de a ne cunoaste şi evalua reciproc.

Interviul îţi oferă cu adevărat posibilitatea de a afla informaţii detaliate despre noi, deoarece considerăm că interviul este un proces bidirecţional: pentru tine este important să te dezvolţi profesional şi personal, dar în egală masură şi pentru noi este important să fim aleşi de tine şi să faci parte din echipa noastră. La sfârşitul interviului, reprezentanţii companiei îţi vor raspunde la toate întrebările pe care le vei adresa.

Etapa de testare

În funcţie de poziţia deschisă, pe lângă interviu, utilizăm cel puţin o metodă suplimentară de evaluare. Aceasta va fi aleasă de către echipa de recrutare împreună cu managerul angajator, şi are ca scop, din nou, să-ţi evalueze abilităţile în raport cu acele competenţe necesare pentru a ocupa o anumită poziţie.

Interviul final

Interviul final va fi susţinut de managerul în subordinea căruia se află poziţia, şi de directorul de divizie, în funcţie de nivelul poziţiei. Scopul este acela de a cunoaşte în amănunt abilităţile şi cunoştinţele tehnice pe care le deţii cât şi de a întreba tot ceea ce vrei să afli despre job, echipă, proiecte şi posibilităţi de dezvoltare personală si profesională.

Decizia de angajare

Ne dorim ca, încă de la început, relaţia ta cu S.C. DRUPO NEAMȚ S.A. să fie puternică şi bazată pe încredere şi transparenţă. În această etapă, îţi vom prezenta oferta de angajare şi, odată cu acceptul tău, se va încheia şi procesul de selecţie. Chiar dacă nu eşti finalist într-un anumit proces de recrutare, te asigurăm că, după ce ai trecut prin procesul nostru de evaluare, te vom contacta pentru a-ţi comunica decizia pe care am luat-o şi pentru a-ţi furniza feedback în legatură cu rezultatele obţinute la teste. Decizia noastră finală îţi va fi comunicată şi prin email.