material antiderapant

Aprovizionare material antiderapant

Materialul antiderapant are rolul de a topi gheața și zăpada. Este compus din 2 elemente ce trebuie amestecate între ele pentru a se ajunge la forma finală a materialului: nisip și clorură de calciu.

clorura de calciu

Aprovizionare clorură de sodiu

Produsul clorura de sodiu prezintă avantaje clare în raport cu produsul sare industrială ca și agent pentru deszăpezire și îngheț, protejând suprafețele pe care acționează, solul și mediul înconjurător

imprastiere antiderapant

Împrăștiere material antiderapant

Fără utilaje de deszăpezire și echipamente profesionale de împrăștiere a materialelor antiderapante și antiînghet nu se poate vorbi de servicii de deszăpezire, respectiv de întreținerea spațiilor exterioare ale diverselor clădiri.

deszapezire mecanizata

Închirieri utilaje

Oferim spre închiriere utilaje complet echipate pentru deszăpezire, dotate cu plug pentru zăpadă si sărăriță. Totodata putem oferi servicii complete de deszăpezire.

freza deszapezire

Deszăpezire mecanizată

Oferim servicii complete de deszăpezire mecanizată, cu cu freze de zapadă, utilaje complet utilate și materiale antiderapante conforme. 

Deszăpezire manuală

Deszăpezirea manuală constă în curățarea zăpezii de pe alei, trotuare, deszăpezirea intrărilor în clădiri, a căilor de acces pietonale, alocurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszăpezire este greu sau imposibil.