Indicatoare rutiere

Indicatoarele sunt confecționate din tablă de oțel, ambutisate și vopsite în câmp electrostatic, inclusiv cele pentru lucrări, cu folie reflectorizantă. Oferim din stoc sau la comandă semne de circulație, semnalizare rutieră, oglindă rutieră, plasă delimitare șantier, con reflectorizant, gard delimitare lucrări, barieră directională, baliză semnalizare.

Parapeți metalici

Sistemele de parapete deformabile sunt structuri metalice care se amplasează pe diferite sectoare de drumuri considerate periculoase, garantează siguranța circulației. Totodata vă punem la dispoziție si parapeți metalici mână curentă destinată zonei pietonale. 

Marcaje rutiere

Marcajele rutere cu vopsea monocomponentă sunt printre cele mai întâlnite tipuri de marcaje rutiere și se execută cu vopsea pe bază de solvent organic. Pentru a asigura un grad sporit de retroreflexie pe timp de noapte, pe suprafața marcată se poate aplica microbile din sticlă.

Borne kilometrice și hectometrale

Sunt folosite pentru a informa participanții la trafic asupra distanțelor între localități. Ele se montează pe marginea tuturor categoriilor de drumuri: județene, comunale, etc. Sunt confecționate din diverse materiale specifice, colorate în funcție de categora drumului. Pe indicatorul kilometric se poate aplica și folie reflectorizanta clasă 1 sau clasă 2 în funcție de categoria drumului.